FOOD
6-8 cakejes
Ingrediƫnten:
- 200 gram havermout
- 3 eetlepels lijnzaad
- 150 ml (zoete) sojamelk
- 1 theelepeltje bakpoeder
- 2 eetlepels bruine basterdsuiker
- 1 banaan (hoe rijper hoe beter)
- 80 milliliter water
- 2 theelepeltjes kaneel
Extra's
- Handje bevroren zomerfruit
- 2 eetlepels agave siroop

Ontbijt muffins
Beslag:
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Vet een bakvorm waar 6 tot 8 vormpjes in passen in met wat olie.
- Neem de lijnzaad en het water en well de zaadjes 5 tot 1o minuten.
- Prak de banaan met een vork.
- Als je havermoutvlokken gebruikt hak deze dan fijn met een keukenmachine en meng deze samen met de kaneel, bakpoeder, basterdsuiker, banaan het mengsel van lijnzaad en sojamelk in de kom. Roer dit alles goed door met een lepel of vork.
- Schep het mengsel in de vormpjes en zet ze in het midden van de oven tot ze na 15 tot 20 minuutjes gaar zijn.
- laat ze z'n 5 minuutjes afkoelen zodat ze goed uit de vormpjes gehaald kunnen worden.